"Enter"a basıp içeriğe geçin

2019 En İyi Ücretsiz WordPress Blog Temaları

Web siteniz için ücretsiz WordPress blog teması mı arıyorsunuz? WordPress için binlerce ücretsiz blog teması var ve yeni başlayanlar için seçim yapmak oldukça zor. Bu yazıda, yeni blogunuzda kullanabileceğiniz temaların binlercesi arasından en iyi ücretsiz wordpress blog temalarından bazılarını seçtik.

*Temaların demo ve indirme sayfalarına ulaşmak için başlıklara veya görsellere tıklayabilirsiniz.

1. Hueman

Hueman

Hueman en popüler ücretsiz WordPress temalarından biridir. Hueman WordPress Teması , çok sütunlu bir düzen ile birlikte gelir ve her türlü içerik açısından zengin bloglarda veya dergi web sitelerinde kolayca kullanılabilir. Ayrıca kolay özelleştirme seçenekleri, özel başlıklar, iki sütun düzeni, tam genişlikte düzen ve ton için pro sürümüne göz atabilir.

2. Modernize

Modernize

Minimalist bir blog temasına mı ihtiyacınız var? Sade ve güzel ücretsiz wordpress teması, özelleştirici, sosyal menü simgesi, birkaç şablon, logo ekleme, bir sütun ve iki sütun arasında geçiş yapma işlevi de mevcuttur.

3. Author

Author

Author, yazarlar için güzel bir ücretsiz wordpress blog temasıdır. Sol sütunda kenar çubuğu ve gezinti menüsü ile sağında içerik bulunan basit bir iki sütun düzenine sahiptir. Özel renkleri, arka planı ve çoklu yazı biçimlerini destekler. Erişilebilirlik ve performans için optimize edilmiştir.

4. Nisarg

Nisarg

Nisarg güzel bir ücretsiz WordPress blog teması. İki gezinme menüsüne sahip temiz bir düzen ve tam genişlikte bir başlık görüntüsüyle birlikte gelir. Aynı zamanda özel arka planlar ve renkler destekler. Tüm tema seçenekleri, tema özelleştiriciyi kullanarak kolayca özelleştirilebilir. Aynı zamanda videolar, galeri, ses, sohbet, bir kenara, alıntı vb.

5. Wisteria

Wisteria

6. Ribosome

Ribosome

7. Poseidon

Poseidon

8. Verbosa

Verbosa

9. Flat

Flat

10. MH Magazine lite

MH Magazine lite

11. Travelify

Travelify

12. ColorMag

ColorMag

13. Admiral

Admiral

14. xMag

xMag

15. Escapade

Escapade

Tek Yorum

  1. Erkan 31 Mayıs 2019

    hueman çok sorunlu bir tema tavsiye etmem.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir